Rreth Nesh

INFINIT +”  është një organizatë  e themeluar nga një grup gazetarësh profesionistë të specializuar në realizim dokumentaresh, spotesh, analizash, trajnimesh, kërkimesh dhe në fushën e politikave të zhvillimit publik.

Misioni
Një gazetari më cilësore është  misioni kryesor i kësaj Organizate. Organizata përpiqet të jetë një zë i fortë I shoqërisë civile në fushën ekonomike, sociale, kulturore apo të turizmit.


Qëllimi
Një organizatë shumë pranë të rinjve që synon të nxisë dhe të promovojë iniciativat e të rinjve intelektualë


CURRICULUM VITAE (English)

<“>