Pozitivi.org – Edhe lajmi I mire eshte lajm

Portali pozitivi.org është tashmë një realitet në median online. Portali ka arritur të ketë ndjekës besnikë të dhe interaktivitet si në ueb ashtu edhe në rrjetet sociale. Me fazat e para të këtij projekti ne kemi synuar të arrijmë ngritjen e një portali informativ që ka si target grup që njerëzit që duan të informohen, por janë të lodhur nga titujt bombastikë, lajmet që i kushtohen kronikës së zezë,  politikës së akuzave, kritikave apo ofendimeve. Pra këta njerëz në portalin tonë arrijnë  të marin dozën e informacionit që duan gjatë ditës por pa shtuar stres apo mendime negative.